Loader
Hägglundsjoggen omgång 3
16346
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-16346,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Likt förra gången fick vi åter se regntunga skyar över Höglandssjön men det var ändå en bra bit över 300 löpare denna kväll. Närmare bestämt 369 st som gick, joggade eller sprang runt sjön. Av dessa var det 193 st som valde att tävla med tidtagning. På startlinjen fanns två klubbmedlemmar, Anton och Stefan som stolta kunde glida runt med nya klubbkläder på tävlingsområdet. Båda gjorde starka insatser och sprang snabbare än vad de gjort i tidigare lopp.

Här följer ett referat saxat från Hägglunds SK hemsida:

Vann i herrklassen gjorde likt de tidigare gångerna Aklilu Habtom efter att ha bjudits hårt motstånd av Stefan Olars från LK Gränslöst som var drygt 3 sekunder bakom. Första joggen skiljde det 2.79 sek mellan dessa två och denna kväll 3.54 sek. Jämnt är bara förnamnet. På tredje pallplatsen hittar vi Anton Näslund, också från LK Gränslöst, dryga 30-talet sekunder bakom segraren. Det var f ö exakt samma trio som var på pallen den första joggen.