Upcoming Events
20215
bp-nouveau,tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-20215,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-bridge tribe-theme-child-bridge-child,page-template-page-php,singular,no-js
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro

29 October @ 18:00 - 18:20

OBS, NY PLATS! HOVSTASPÅRET GÄLLER 29/10!!!
Plats: Hovstaspåret (parkering vid den orangea springgubben, återvinningsstation).
Tid: kl. 18:00
På menyn för kvällen…
Uppv. 15 min
Rörlighet och löpskolning
4 x 60 s – 30 s – 60 s, vila 30 s mellan intervallerna, 90 s mellan serierna.
Nerjogg 15 min

LK Gränslöst Örebro arrangerar gemensamma löpträningar, öppna för alla. Planerade och ledda av klubbens löpare Patrik Nilvér – certifierad löpledare och löptränare. Vi anpassar träningen utifrån den nivån du befinner dig på. Vi ser till att hålla ihop gruppen under passen, samtidigt som vi har FHMs rekommendationer i åtanke vid samlingar. Träna endast om du är fullt frisk. Som alltid.

Strukturen på passen är uppvärmning, löpskolning, olika former av intervallträning, nerjogg och rörlighetsträning/styrka.

Träningarna är alltid på torsdagar kl. 18:00 men plats varierar så häng med i flödet här i kalendern eller i facebookgruppen Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro för att se var veckans träning kommer att hållas. Passet är kostnadsfritt att vara med på.

Glädje 😀 Pepp 🎉 Trygghet ❤💙💛🖤💚💜

Alla är välkomna!

Vill du även bli medlem i klubben kan du bli det här på vår hemsida https://www.lkgranslost.se/blimedlem/

Details

Date:
29 October
Time:
18:00 - 18:20
Event Category:
Event Tags: