Upcoming Events
21744
bp-nouveau,tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-21744,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-bridge tribe-theme-child-bridge-child,page-template-page-php,singular,no-js
Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro

7 October @ 18:00 - 19:00

Utifrån FHMs riktlinjer och allmänna råd från friidrottsförbundet, väljer vi nu att anpassa och se möjligheter till att dra igång Torsdagsträningarna igen.

Vi ser att de här tillfällena är betydelsefulla för såväl fysisk-, psykiskt- och socialt välmående. Det är glädje att träna tillsammans men aldrig så att vi riskerar hälsan.

Så här gör vi för att anpassa träningarna för att minska risken för smitta, med omsorg om varandra…

 

 • Anmäl er till Patrik 070 – 645 43 73 alt. messenger eller facebookgruppen Torsdagsträning med LK Gränslöst i Örebro så att vi ev. kan styra mindre grupper om så behövs för att minska trängsel.
 • Träna bara om du känner dig fullt frisk.
 • Samåk inte till träningen med annat än med andra familjemedlemmar.
 • Undvik att åka kollektivt till träningen.
 • Vid samling håller vi minst 2 m avstånd till varandra. (Två stora älgakliv markeras ut med koner)
 • Intervalldelen kommer ske på gemensamt ställe.
  • Förbjudet att ligga “kloss-rygg”, avstånd minst 2 m till framförvarande.
  • Vill du springa om framförvarande använder du hela bredden på elljusspåret.
 • Vid återsamling för avslutning på passet håller vi minst 2 m avstånd till varandra. (Två stora älgakliv markeras ut med koner).

 

Plats: Venaspåret

https://naturkartan.se/sv/orebro/venasparet-2

 

Tid: kl. 18:00

 

På menyn för kvällen…

Uppv. 15 min

Rörlighet och löpskolning

10 x 70 s snabbt / 20 s joggvila

Nerjogg 15 min

 

Blir kul, nu kör vi!

LK Gränslöst Örebro arrangerar gemensamma löpträningar, öppna för alla. Planerade och ledda av klubbens löpare Patrik Nilvér – certifierad löpledare och löptränare. Vi anpassar träningen utifrån den nivån du befinner dig på. Vi ser till att hålla ihop gruppen under passen, samtidigt som vi har FHMs rekommendationer i åtanke vid samlingar. Träna endast om du är fullt frisk. Som alltid.

Strukturen på passen är uppvärmning, löpskolning, olika former av intervallträning, nerjogg och rörlighetsträning/styrka.

Träningarna är alltid på torsdagar kl. 18:00 men plats varierar så häng med i flödet här i kalendern eller i facebookgruppen Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro för att se var veckans träning kommer att hållas. Passet är kostnadsfritt att vara med på.

Glädje 😃 Pepp 🎉 Trygghet ❤️💙💛🖤💚💜

Välkomna!

Vill du även bli medlem i klubben kan du bli det här på vår hemsida https://www.lkgranslost.se/blimedlem/

Details

Date:
7 October
Time:
18:00 - 19:00
Event Category:
Event Tags: