Upcoming Events
20086
bp-nouveau,tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-20086,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-bridge tribe-theme-child-bridge-child,page-template-page-php,singular,no-js
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro

3 September, 2020 @ 18:00

Ni är ett gediget gäng löpare nu och imorgon är det dags för fest igen! Se till att hälsa nya löpare extra välkomna. Jag är inte på plats pga. utbildning på Bosön. Nu kör vi!
 
Plats: Ljungstugan Markaskogen
https://naturkartan.se/sv/orebro/markasparet-2
 
Tid: kl. 18
 
På menyn för kvällen…
Uppv. 15 min
Rörlighet och löpskolning
6-8 x 1000m vila 60 s
(anpassa genom att köra t.ex. 800m istället för 1000m)
Nerjogg 15 min
 
Mycket glädje och väl mött!

LK Gränslöst Örebro arrangerar gemensamma löpträningar, öppna för alla. Planerade och ledda av klubbens löpare Patrik Nilvér – certifierad löpledare. Vi anpassar träningen för att passa den nivån du befinner dig på. Strukturen på passen är uppvärmning, löpteknik, olika former av intervallträning, nerjogg och rörlighetsträning/styrka. Träningarna är alltid på torsdagar kl. 18:00 men plats varierar så häng med i flödet här i kalendern eller i facebookgruppen Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro för att se vart veckans träning kommer att hållas.

Alla är välkomna!
Vill du även bli medlem i klubben görs det via vår hemsidan https://www.lkgranslost.se/blimedlem/

Details

Date:
3 September, 2020
Time:
18:00
Event Tags: