Upcoming Events
20206
bp-nouveau,tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-20206,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-bridge tribe-theme-child-bridge-child,page-template-page-php,singular,no-js
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro

8 October @ 18:00 - 19:30

Plats: Lillåspåret (Samling vid parkeringen på kartan gömd bakom den orangea springgubben, nära vindskyddet, på kartan zooma så blir det tydligt).
 
Start: kl 18
På menyn för kvällen står…
Uppv. 10 min jogg
Rörlighetsövningar och löpteknik
5 x 45 s, 60 s, 75 s, vila 30 s mellan intervallerna (serievila 2 min)
Nerjogg 15 min
 
Varmt välkomna!

LK Gränslöst Örebro arrangerar gemensamma löpträningar, öppna för alla. Planerade och ledda av klubbens löpare Patrik Nilvér – certifierad löpledare. Vi anpassar träningen för att passa den nivån du befinner dig på. Strukturen på passen är uppvärmning, löpteknik, olika former av intervallträning, nerjogg och rörlighetsträning/styrka. Träningarna är alltid på torsdagar kl. 18:00 men plats varierar så häng med i flödet här i kalendern eller i facebookgruppen Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro för att se vart veckans träning kommer att hållas.

Alla är välkomna!

Vill du även bli medlem i klubben görs det via vår hemsidan https://www.lkgranslost.se/blimedlem/

Details

Date:
8 October
Time:
18:00 - 19:30
Event Category:
Event Tags: