Upcoming Events
21772
bp-nouveau,tribe_events-template-default,single,single-tribe_events,postid-21772,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,events-single,tribe-events-style-full,tribe-events-style-theme,tribe-theme-parent-bridge tribe-theme-child-bridge-child,page-template-page-php,singular,no-js
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro

14 October @ 18:00 - 19:30

Pandemin är inte över men vi ser att de här tillfällena är betydelsefulla för såväl fysisk-, psykiskt- och socialt välmående. Det är glädje att träna tillsammans men aldrig så att vi riskerar hälsan. Träna endast om du känner dig fullt frisk, både för din egen skull och andras hälsa.

 

Anmäl gärna till Patrik 070 – 645 43 73 eller Carina 070 – 433 91 91 så vet vi att alla som vill blir med på passet innan vi drar igång.

 

Plats: Gladarberget naturreservat

https://naturkartan.se/sv/orebro/gladarberget

 

Tid: kl. 18:00

Ta gärna med en pannlampa, kan bli dunkelt i skogen. Några av enklare variant kommer finnas att låna. Motionsspåret saknar belysning.

På menyn för kvällen…

Uppv. 15 min

Rörlighet och löpskolning

2 x 200, 400, 600, 400, 200 m
Vila 30 s mellan varje intervall.
Serievila 90 s.

Nerjogg 15 min

(Ett pass som är enkelt att anpassa utifrån förmåga och syfte, tillsammans får vi till ett riktigt bra pass).

 

Blir kul, nu kör vi!

LK Gränslöst Örebro arrangerar gemensamma löpträningar, öppna för alla. Planerade och ledda av klubbens löpare Patrik Nilvér – certifierad löpledare och löptränare. Vi anpassar träningen utifrån den nivån du befinner dig på. Vi ser till att hålla ihop gruppen under passen, samtidigt som vi har FHMs rekommendationer i åtanke vid samlingar. Träna endast om du är fullt frisk. Som alltid.

Strukturen på passen är uppvärmning, löpskolning, olika former av intervallträning, nerjogg och rörlighetsträning/styrka.

Träningarna är alltid på torsdagar kl. 18:00 men plats varierar så häng med i flödet här i kalendern eller i facebookgruppen Torsdagsträning med LK Gränslöst Örebro för att se var veckans träning kommer att hållas. Passet är kostnadsfritt att vara med på.

Glädje 😃 Pepp 🎉 Trygghet ❤️💙💛🖤💚💜

Välkomna!

Vill du även bli medlem i klubben kan du bli det här på vår hemsida https://www.lkgranslost.se/blimedlem/

Details

Date:
14 October
Time:
18:00 - 19:30
Event Category:
Event Tags: