Löparklubben LK Gränslöst | Månadens medlem december: Lovisa Blomqvist
17130
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17130,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

01 Dec Månadens medlem december: Lovisa Blomqvist

Löpning för mig handlar om att hitta flytet. Eftersom jag håller på med många olika idrotter är löpningen en grundsten i min träning för att hålla en god form. Jag gillar löpning som mest när jag tränar i grupp och när jag springer på grusvägar i skogsmiljö. Själv har jag aldrig riktigt sett mig som en löpare, utan mer som en person som älskar idrott i olika former säger Umeåtjejen Lovisa.

NAMN:
Lovisa Blomqvist

SMEKNAMN:
I sportsammanhang brukar jag kallas för “LillFlisan” eftersom pappa Fliesberg också idrottar mycket. Pappa har inspirerat mig mycket i idrotten.

FÖDELSEÅR:
1994

BOR:
Umeå

SYSSELSÄTTNING:
Student i Kommunikationsvetenskap.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE MED LÖPNING:
Jag började med löpning eftersom det kändes så tungt och tråkigt! Har alltid gillat kraftsport och extremsport. Men en dag tänkte jag att ”det kan väl inte vara omöjligt för mig att springa?” Så då bara började jag springa, helt enkelt.

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV MEDLEM I LK GRÄNSLÖST:
Klubben står mycket för det jag också står för med idrott. Det ska vara Gränslöst, tillgängligt och möjligt för vem som helst att idrotta. Det vill jag vara med och stötta.

MODERKLUBB/TIDIGARE FÖRENINGAR:
LK gränslöst är den första löparklubben jag är med i. Tidigare har jag tävlat i tyngdlyftning för Sundsvalls Atletklubb och i Snowboardcross Bjästa Alpina Klubb.

MERITER/PERSONBÄSTA:
Sprang vårruset 5 km på 26 minuter. Sprang midnattsloppet på1.06. Har två SM silver i Snowboardcross och två J-SM silver i tyngdlyftning.

MÅLSÄTTNING:
Att fortsätta springa och må bra! Har en dröm om att genomföra Keb Classic.

FAVORITTRÄNING:
Träning som tar mig ut i naturen. Löpning i grupp, klättring, HIT (high intense training)

STYRKA INOM LÖPNINGEN:
Explosiv på korta sträckor, tjurig.

SVAGHET INOM LÖPNINGEN:
Att hålla ut längre distanser.

BÄSTA LÖPARMINNET:
När jag klarade av Midnattsloppet.

NÄR JAG TRÄNAR LYSSNAR JAG PÅ:
Battle Cry med Angel Haze. Återkommande låt under träningspassen.

FAVORITMAT:
Vegansk chokladkaka.

ÖVRIGA INTRESSEN:
Livet i fjällen, att tälta och vandra.

40%

SNABBHET

60%

STYRKA

20%

UTHÅLLIGHET

TEKNIK0%
TRÄNINGSDISCIPLIN0%
LAGSPELARE0%

SPRINGER PÅ FÖLJANDE UNDERLAG:

TERRÄNG
40%
GRUSVÄG
40%
ASFALT
20%
BANA
0%

Kontakta Lovisa:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

http://lessaveursdugrandcalumet.com/blonde-onlyfans/only-sell-videos-on-myfreecams-iamcodly-onlyfans-nudes/