Löparklubben LK Gränslöst | Referat ÖAIK halvmarathon
17945
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17945,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

20 Apr Referat ÖAIK halvmarathon

Med vårvärme i luften och på nysopade cykelvägar avgjordes Örebro AIK Halvmarathon på onsdagen den 18/4. På startlinjen fanns tre av LK Gränslösts löpare redo att testa formen och få ett kvitto på slitet de lagt ner under den mycket generöst snöiga vintern.

En av de senaste tillskott i klubben är Thomas Stenius som gjorde debut i klubbens färger och sprang på fint. Full av energi och kämparglöd sprang han in på 1:35:32. Målet för säsongen ligger dock på den dubbla distansen, Stockholm Marathon.

Mathias Viktorson stod upp hela distansen men tyckte ändå, enligt utsago, att ”det kändes som ett fall framåt”. Aldrig kul att trilla, men i det här fallet måste det väl ändå ses som att karln är på rätt väg mot stora ting under säsongen. Bara att kämpa på Mathias, rätt va det är så lossnar det och du dansar iväg på på lätta ben i en ”runners high”. I mål på 1:24:23.

Kuta fort gjorde verkligen Viktor Johanson och knep en topp-tio placering! Som den dedikerade löpare han är tog han pendeln från Falun för att kunna få till en snöfri och snabb halvmara tidigt på säsongen. Här sparades det inte på krutet men Viktor sprang ändå lätt och avslappnat och passerade första 9km i en klunga med god fart. Passering 20km var mer av en ”killer instinct” i blicken och han forcerade med fortsatt bra tryck i påkarna mot mål där uret stannade på fina 1:19:31.

Preliminär resultatlista på Facebook ”Örebro AIK halvmaraton 2018”

 

Skrivet av Patrik “Putte” Nilvér

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

http://austinokurame.com/leaks-penis/asian-girl-snapchat-video-recent-horny-anal-girls-pics/