Löparklubben LK Gränslöst | Semesterhalvmaran och Sommarmilen Utan Gränser
20062
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-20062,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

02 Aug Semesterhalvmaran och Sommarmilen Utan Gränser

? MÅLGÅNG ?
Det är en liten tidsmarginal nu till midnatt… Om ni som just i detta nu ska starta eller är ute och kutar. HEJA ER! KÄMPA ???

Bilderna från upploppet på Sommarmilen och Semesterhalvmaran är en välkomen syn för många där smärta, glädje och stolthet blir personifierad. Vi älskart!
Vi ser tillförsikt fram emot 2021 och hoppas då att vi får välkomna er till 10års kalaset för ?Semesterhalvmaran?och de vackra omgivningarna kring Torps herrgård.

? kommer att skickas ut till löpare som angett det i anmälan och deltagit i något av våra lopp. Det kan dock ta någon vecka pga. semestertider. Med de kommer. Tack för att ni har deltagit och genom det bidragit till att minska mängden utsläpp av koldioxid i atmosfären genom vår samarbetspartner GoClimate.


Stort tack även till vår sponsor ❤ Ledaco ❤ som bidrar med utlottade priser. Vinnare kommer att meddelas och presenteras här, facebook och på instagram.


#gränslöstförklimatet #lkgränslöst #goclimate #ledaco #semesterhalvmaran #halfmarathon #halbmarathon #sommarmilen #milen #10km #löparutmaning #löparglädje #fightingface #målgång #stolthet #glädje #löpare #löpningärlivet #löpningharingenålder #raceone #svenskalöpare

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.