Loader
Semesterhalvmaran – Finish
21060
bp-nouveau,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21060,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Tack för i år! Slut för i år!

Tävlingskommittén vill rikta ett stort tack till alla tappra deltagare och ovärdeliga funktionärer för era insatser i samband med 2022 års upplaga av Semesterhalvmaran, Sommarmilen och Solruset. Tack för att ni bidrar till att göra arrangemanget så bra!

Resultat från årets tävlingar finns dels på RaceID.com och dels här som en sammanställning i PDF-format.  

I samband med årets tävlingar hade vi två fotografer som tog bilder av er löpare, Fredrik Fischerström och Jimmy Glinnerås. Vi vill också rikta ett stort tack till er två för alla fina bilder ni har tagit! Om du som deltagare vill att någon eller några av bilderna tas bort från hemsidan så skicka ett e-post till ordforande@lkgranslost.se så fixar vi det!


Bilder tagna av Fredrik Fischerström


Sommarmilen & Semesterhalvmaran

Dessa bilder finns också för nedladdning i ett onlinealbum här


Bilder tagna av Jimmy Glinnerås


Sommarmilen

Semesterhalvmaran