Löparklubben LK Gränslöst | Semesterhalvmaran
16024
bp-nouveau,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16024,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

Lördagen den 13 juli 2019 kl 18:00 arrangerar LK Gränslöst

9:e upplagan av Semesterhalvmaran

.

[Inbjudan till Semesterhalvmaran i PDF-format]

Dela den här sidan på Sociala medier:

 

Information inför loppet

.

Klasser: Tävlingsklasser M, M40, K, K40 samt motionsklass M och K. Tävlingsklasserna ingår även i Team Sportia Långloppscup 2019, en cup arrangerad av i samarbete med Nerikes Friidrottsförbund där deltagande löpare kan samla poäng från närmare 30 olika lopp runt om i Närke mellan april och december. 

.

Startavgift: 200 kr fram till torsdagen den 11 juli kl 23:59. Därefter efteranmälan till priset av 250 kr (både på Race.se samt på plats på tävlingsdagen). 

.

Ordinarie anmälan: Görs via anmälningsformulär på Race.se. En anmälningslista över anmälda löpare finns här.

.

Efteranmälan: Görs företrädesvis via anmälningsformulär på Race.se men det går också bra att anmäla sig i start- och målområdet på tävlingsdagen fram till 60 minuter före start.

.

Nummerlappar: Finns att hämta i anslutning till start- och målområdet.

.

Start och mål: Start- och målplats är Torps Herrgård, belägen mellan Kumla och Fjugesta. För att hitta dit se kartan längre ner på sidan.

.

Banan: En tvåvarvsbana med inslag av både asfalt (ca 60 %) och grusväg (ca 40 %). Banan mäter (21097,5 meter) och är kontrollmätt av legitimerad banmätare Bertil Sundin juni 2014. Längs banan kommer det att finnas fem vätskestationer där det kommer att serveras vatten och sportdryck. Vid vätskestationerna kommer det även finnas svampar i kallvatten att fräscha upp sig med. Efter ca 13,5 km finns kallvattendusch att springa igenom, skönt om det är varmt väder. För mer info v.g. se banskissen längre ner på sidan.

.

Banrekord: Banrekordet för herrar sattes 2014 av Erik Anfält Örebro AIK med tiden 1:10:58. Banrekordet för kvinnor sattes 2016 av Sofia Evnert IF Göta med tiden 1:19:55.

.

Tider: Gemensam starttid 18:00. Vi kommer att ha en maxtid vid varvningen efter 11,4 km. Den som ej kommit dit 19:30, alltså 1:30 efter start kommer att plockas av banan.

.

Omklädning: Dusch och toaletter finns i nära anslutning till start- och målområdet.

.

Resultat: Liveresultat på Race.se. Resultatlista kommer också att finnas i start- och målområdet samt här på hemsidan efter loppet.

.

Priser: Alla fullföljande får medalj efter målgång. Hederspriser till de främsta i tävlingsklasserna. Lottade priser i motionsklassen. Prisutdelningen kommer att hållas ca kl 20:15 i start- och målområdet.

.

Servering: I start- och målområdet kommer det att finnas kaffe, dricka, hamburgare, korv m.m. till försäljning.

.

Sjukvård: Sjukvårdspersonal kommer att finnas i anslutning till start- och målområdet. Allt deltagande sker på egen risk. Tänk på att det kan vara rejält varmt (vi har haft upplagor av Semesterhalvmaran och Sommarmilen där det varit ca 30 grader varmt vid start) så se till att fylla på rikligt med vätska inför och under loppet.

.

Upplysningar: Har du några frågor så är du varmt välkommen att kontakta tävlingsansvarig Sven Pettersson på telefonnummer 072-722 61 70 eller 0585-261 70. Det går också bra att skicka e-post till info@lkgranslost.se.

BANSKISS

.

karta_semesterhalvmaran

HITTA TILL SEMESTERHALVAMARAN

.

KONTAKT & INFORMATION

E-mail: info@lkgranslost.se

Telefon: 072-722 61 70 eller 0585-261 70 (till Sven Pettersson, tävlingsansvarig)