Loader
Det känns roligt och glädjande att få presentera LK Gränslösts första sponsor.
17006
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17006,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Det känns roligt och glädjande att få presentera LK Gränslösts första sponsor.

Ledaco AB kliver in som sponsor och samarbetspartner till LK Gränslösts fortsatta satsning. Initialt har ett tvåårigt avtal tecknats och samarbetet inleds omgående.

Ledaco AB (www.ledaco.se) är ett företag inom datorbranschen som erbjuder erfarna konsulter inom system- och webb-utveckling. Ledaco säljer hårdvara i form datorer och tillbehör och erbjuder datorservice och it-tjänster åt företag, organisationer och privatpersoner.

Daniel Lennartsson är VD på Ledaco AB
“Vi tycker att LK Gränslöst är ett mycket spännande initiativ inom löpning som vi vill vara med och stödja. Att vara en positiv klubb för löpare på alla nivåer och samtidigt göra starka tävlingsinsatser på hög nivå är imponerande. Att bygga laganda, samarbeta och prestera trots geografiska avstånd är något som vi har gemensamt när vi arbetar inom de flesta IT projekt. För Ledaco, med konsulter inom kundanpassad system och webbutveckling, tror vi att detta samarbeta kan leda till nya positiva kontakter och projektöppningar på olika platser i vårt land. Som leverantör av datorer och tillbehör hoppas vi även få fler kunder genom detta samarbete” säger han.

Jakob Olars är ordförande i LK Gränslöst
“Jag tycker det känns både spännande och roligt att Ledaco vill gå in som sponsor för LK Gränslöst. Jag hoppas på ett gott samarbete som är till gagn och utvecklar både Ledaco som företag samt oss som förening. LK Gränslöst hoppas på att bidra till och hjälpa Ledaco med att exponera och stärka sitt varumärke och genom det bidra till ökad kännedom kommersiella fördelar. LK Gränslöst summerar nu sitt första år och blickar nu framåt mot nästa säsong, med Ledaco som samarbetspartner får vi bättre förutsättningar och det känns inspirerande, nu kör vi”, säger han.

LK Gränslöst bildades hösten 2015 och kan nu ett år senare blicka tillbaka på ett lyckat första år för klubben. I dagsläget har LK Gränslöst ett 50 tal medlemmar fördelat på ett tjugotal olika orter från Umeå i norr till Tollarp i söder. Under föreningens första säsong har vi lyckats prestera goda resultat, framförallt i stafettsammanhang där vi bl.a. har vunnit Spartacusstafetten, Hälsingegårdarsstafetten och Stripastafetten. Vi placerade oss dessutom som första klubblag på Vasastafetten och på en andraplats i Umeälvsloppet. Utöver detta har vi även flera fina individuella segrar, pallplatser och resultat under vårt första år som klubb.

“Det känns glädjande att se hur fort föreningen växer och att vi nu har en bredd av medlemmar från olika orter och med olika ambitionsnivåer, precis såsom vi vill att klubben ska vara och utvecklas. Vi vill vara en gränslös löpargemenskap dit alla är välkomna oavsett om man är en elitsatsande tävlingslöpare eller en glad motionär. Samarbetet med Ledaco ger oss nya möjligheter när det gäller vår fortsatta satsning och etablering som förening. Föreningsbildandet har också inneburit en nytändning och utveckling för många löpare och jag hoppas att vi med Ledaco i ryggen ska få ännu bättre förutsättningar att utvecklas både som förening och som individuella löpare” säger Christian Olars, sponsorsansvarig LK Gränslöst.

Är du intresserad av att sponsra LK Gränslöst och vill veta mer? Kontakta då oss via sponsring@lkgranslost.se

 

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.