Loader
Host a Runner ser dagens ljus!
17463
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17463,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Host a Runner ser dagens ljus!

Vårt tidiga påskägg till er!
Låt oss presentera det unika med våran löparklubb LK Gränslöst, våran styrka, våran geografiska spridning och våran gemenskap. Det är dags att presentera Host a Runner. Tänk dig en blandning av det omåttligt populära tv-programmet “halv åtta hos mig” och det gästvänliga konceptet “couchsurfing” förpackat i LK Gränslöst gemytliga anda.

Det här är givetvis exklusivt för våra medlemmar. Oavsett om du är en stödmedlem, motionär eller superhurtbulle så är vi lika viktiga i LK Gränslöst. Alla har vi möjligheten att bjuda in och att få besöka våra klubbkompisar. Via fliken “Host a Runner” kommer du till en lösenordsskyddad sida och lösenordet kommer att mailas till medlemmarna i LK Gränslöst. Så har du en helg, eller bara en dag över och vill få besök av en klubbkompis går du in under “Host a Runner” där instruktioner finns för hur du går tillväga för att skriva eller svara på en inbjudan. Sen är det bara vänta på att en klubbkompis dyker upp.

Keep on running!

#hostarunner

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.