Loader
Lite info om föreningsbyte
17062
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17062,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Lite info om föreningsbyte

Vi har fått lite nya medlemmar som tävlar för andra klubbar och därför måste göra föreningsbyte.

Det är hög tid att ordna med detta om man vill tävla för LK Gränslöst.

Tävlingsårsskifte räknas 15 Nov till nästkommande år 14 Nov.

Den som tävlat för klubb under denna tid kan byta vid årsövergång.

För att byta ska man fylla i blankett och skicka in till SFIF så den är framme senast 15 Oktober. Samtidigt sätts 300 kronor in till SFIF. Kopia av blanketten skall också skickas till den förening man tänkt lämna. Då blir man klar att börja tävla för nya klubben 15 Nov.

Klubbyte kan även ske under pågående säsong. Kallas karensövergång. Det finns en blankett för det också. Då måste ordförande, kassör eller sekreterare i båda klubbarna skriva under och godkänna. Kostnaden till SFIF blir då 500 kronor. Denna kostnad är reducerad för ungdom under 14 år samt veteraner, 35 år och äldre till 100 kronor.

Övergången tar ca 1 månad efter inskickad blankett tills vederbörande är klar att tävla för nya klubben.

Blanketter för detta och mer information finns på www.friidrott.se

 

Om man ej tävlat för någon klubb under kalenderåret är det fritt fram att börja tävla för klubben utan att kontakta SFIF. Du blir medlem i LK Gränslöst enkelt och smidigt direkt via vår hemsida www.lkgranslost.se/blimedlem (Medlemsavgifter 150 kr för enskilt medlemsskap och 200 kr för familjmedlemsskap).

 

Har du frågor kring detta eller vill ha hjälp kontakta vår kassör Sven Pettersson ´som har full koll på detta på:
Tfn: +46 (0) 72-722 61 70
E-post: kassor@lkgranslost.se

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.