Loader
Lucialoppet
17216
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17216,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Lucialoppet

Lördag 10 December avslutades Långloppscupen för Närke med Lucialoppet som arrangeras Av Östansjö SK. Långloppscupen är ju en serie med tävlingar över hela året med både bantävlingar, terrängtävlingar, asfalttävlingar. I år har 27 tävlingar ingått i serien bland annat vår halvmarathontävling Semesterhalvmaran. I avslutningstävlingen hade vi, LK Gränslöst 2 deltagare med som skötte sig med den äran. Lukas Melander vann seniorklassen ock kom 2:a totalt och Eric Segelberg 5:a i seniorklassen och 11 totalt. Stort Grattis!

I långloppscupen som benämns Löpex Sports Långloppscup har 39 föreningar varit representerade och fått poäng efter sina löpares bedrifter under året i de ingående tävlingarna. LK Gränslöst kom på en fin 13:e plats. Mycket bra med min bedömning första hela året som klubb och tävlingar enbart i Närke.

/ Sven Pettersson

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.