Löparklubben LK Gränslöst | Lucialoppet
17216
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17216,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

11 Dec Lucialoppet

Lördag 10 December avslutades Långloppscupen för Närke med Lucialoppet som arrangeras Av Östansjö SK. Långloppscupen är ju en serie med tävlingar över hela året med både bantävlingar, terrängtävlingar, asfalttävlingar. I år har 27 tävlingar ingått i serien bland annat vår halvmarathontävling Semesterhalvmaran. I avslutningstävlingen hade vi, LK Gränslöst 2 deltagare med som skötte sig med den äran. Lukas Melander vann seniorklassen ock kom 2:a totalt och Eric Segelberg 5:a i seniorklassen och 11 totalt. Stort Grattis!

I långloppscupen som benämns Löpex Sports Långloppscup har 39 föreningar varit representerade och fått poäng efter sina löpares bedrifter under året i de ingående tävlingarna. LK Gränslöst kom på en fin 13:e plats. Mycket bra med min bedömning första hela året som klubb och tävlingar enbart i Närke.

/ Sven Pettersson

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.