Loader
Månadens medlem april: Fanny Nilsson
17909
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17909,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Månadens medlem april: Fanny Nilsson

Jag befinner mig för tillfället på Sunshine Coast i Australien där jag studerar personlig träning. Jag ville göra något annat ett år och tog en minisemester från jobben hemma i Nyköping, där jag deltid jobbar på ett gym i stan och deltid som brandman inom Sörmlandskustens räddningstjänst. Mitt idrottsintresse började som fotbollsspelare med ett stort hjärta för laget. Efter min tredje korsbandsskada tyckte min läkare att jag kanske skulle byta sport och jag började halvhjärtat att springa for att ha något att göra under hösten 2013. Jag blev biten oerhört fort och min vinnarskalle växte sig väldigt stor på kort tid. Ofta är vinnarskallen större än den vanliga skallen vilket har gjort mig ganska skadedrabbad genom min korta karriär, och mina största mål nu är att försöka bli snabbare och leta efter den där balansen som alla pratar om.
 
 

NAMN:
Fanny Nilsson

SMEKNAMN:
I Sverige har jag inget men har i Australien fatt smeknamnet Sparky for att jag jobbar som brandman. Fanny passar sig inte heller speciellt bra i engelsktalande länder, speciellt inte i Australien…

FÖDELSEÅR:
1996

BOR:
För tillfället i Mooloolaba i Queensland, i vanliga fall i Nyköping

SYSSELSÄTTNING:
Just nu studerar jag Sport Diploma på Tafe Queensland, annars jobbar jag som gruppträningsinstruktör och deltidsbrandman.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE MED LÖPNING:
Mest för att hålla igång när jag slutade spela fotboll, men det blev snabbt ett av mina största intressen.

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV MEDLEM I LK GRÄNSLÖST:
Genom Stefan Olars, som jag sprang lite med när han bodde kvar i Nyköping.

MERITER/PERSONBÄSTA:
21 km Göteborgsvarvet 2014: 1:28:36

10k Varvetmilen 2014: 41:14

MÅLSÄTTNING:
Försöka hålla mig hel och kapa milen sub 40.

FAVORITTRÄNING:
Att få springa sista intervallen på ett riktigt tungt intervallpass och veta att man kommer fixa det. Tyvärr måste man ju ta sig igenom de första intervallerna för att den sista ska kännas så bra men det är ju tjusningen.

STYRKA INOM LÖPNINGEN:
Pannben

SVAGHET INOM LÖPNINGEN:
För mycket pannben.

BÄSTA LÖPARMINNET:
Måste ha varit Göteborgsvarvet 2014. Solen sken, god stämning hela vägen och kände mig i riktigt god form.

NÄR JAG TRÄNAR LYSSNAR JAG PÅ:
Oj, som att välja sina favoritbarn…Just nu är det mycket Pearl Jam, Chris Cornell, Guns n’ Roses, Greta van Fleet och högst upp står alltid Queen.

FAVORITMAT:
Havregrynsgröt, gärna bestående av 50% jordnötssmör. Sushi. Hjortronsylt.

ÖVRIGA INTRESSEN:
Springa, simma, vara ute i naturen, äta mat, anatomi och musik.

30%

SNABBHET

60%

STYRKA

70%

UTHÅLLIGHET

TEKNIK0%
TRÄNINGSDISCIPLIN0%
LAGSPELARE0%

SPRINGER PÅ FÖLJANDE UNDERLAG:

TERRÄNG
20%
GRUSVÄG
10%
ASFALT
30%
BANA
40%
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.