Loader
Månadens medlem augusti: Anton Näslund
17678
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17678,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Månadens medlem augusti: Anton Näslund

Anton Näslund heter månadens medlem i augusti. Han är 29år och lever med sin familj (fru Sannah och barnen Leah 4år och Aron 2,5år) i Skälevad utanför Örnsköldsvik.

NAMN:
Anton Näslund

SMAKNAMN:

FÖDELSEÅR:
1985

BOR:
Örnsköldsvik

SYSSELSÄTTNING:
Är egen företagare i A.N.TON ett musikföretag med inriktning musik och ljudproduktioner. Jobbar även i skogen som bl.a. plantbas inom skogsplantering.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE MED LÖPNING:
Har egentligen sprungit så länge jag kan minnas, började tävla som barn, kring 7-8 år om inte tidigare. Pappa Magnus sprang och tävlade flitigt under min barndom och jag och brorsan Edvin drogs med på tävlingar och träningspass. Så Pappa var nog den stora anledningen till att jag började med löpningen.

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV MEDLEM I LK GRÄNSLÖST:
Jag blev medlem i LK Gränslöst genom min goda vän Stefan Olars som var med och startade upp klubben. Chansen att få tävla i stafetter och träffa andra likasinnade är en stor passion hos mig, vilket passar utmärkt in med klubben.

MODERKLUBB/TIDIGARE FÖRENINGAR:
Jag tävlade tidigare för Vingarna IF här i Ö-vik, vilka har barn och ungdomar i fokus numera. Under Pappas generation var det många starka löpare i klubben och de sprang många stafetter, som jag hängde med i från sidan, då jag var för ung för att platsa.

MERITER/PERSONBÄSTA:
Lidingöloppet 15km: 57.15, Stadsloppet Örnsköldsvik 10km: 34.57, Hägglundsjoggen 4km: 13.07.

MÅLSÄTTNING:
Att bli så bra som möjligt utifrån ens förutsättningar.

FAVORITTRÄNING:
Att springa tillsammans med andra, helst Edvin och Stefan som också är medlemmar i LK Gränslöst och bor i Örnsköldsvik.

TRÄNINGSMÄNGD:

STYRKA INOM LÖPNINGEN:
Min styrka är nog jämnheten och den relativt höga lägstanivån. Trots låg träningsdos kan jag ändå springa fort och få bra tider.

SVAGHET INOM LÖPNINGEN:
En svaghet skulle kunna vara det mentala i vissa lägen, att tro på sig själv och att hitta viljan att gräva djupt.

BÄSTA LÖPARMINNET:
Väldigt svårt att nämna ett av alla minnen man samlat på sig genom åren. Men ett favoritminne är första segern i Hägglundsjoggen som är en rätt högt rankad tävling här i Örnsköldsvik. En tävling som jag sprungit varje år sen jag var barn. Tävlingen går 5 ggr under våren, varje år. För 2 år sen vann jag för första gången vilket var förlösande, innan det hade jag varit 2a, 3a otaliga gånger.

NÄR JAG TRÄNAR LYSSNAR JAG PÅ:
Lyssnar helst på naturen runt omkring mig när jag springer, speciellt härligt när man springer i skogen. Gillar inte att lyssna på musik när jag tränar, tycker det tar fokuset ifrån träningen.

FAVORITMAT:
Min favoritmat är maten min fru lagar. Annars går köttfärssås och spagetti alltid ner.

ÖVRIGA INTRESSEN:
Spela gitarr och åka längdskidor är mina största intressen på sidan om löpningen och musikjobben.

83%

SNABBHET

78%

STYRKA

80%

UTHÅLLIGHET

TEKNIK0%
TRÄNINGSDISCIPLIN0%
LAGSPELARE0%

SPRINGER PÅ FÖLJANDE UNDERLAG:

TERRÄNG
15%
GRUSVÄG
60%
ASFALT
15%
BANA
10%
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.