Löparklubben LK Gränslöst | Månadens medlem juli: Elin Olars
17611
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17611,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

02 Jul Månadens medlem juli: Elin Olars

Löpningen är min energikälla. Som småbarnsförälder (tre barn; 11 månader, 4 år, 5,5 år) är löpningen både ett sätt att orka med en vardag i full fart och ett andningshål där jag får komma ut och bara vara jag. Jag har under hela mitt liv varit aktiv på många olika sätt men just nu finns det inget som klår löpningens effektivitet. Jag har aldrig löptränat för att tävla, utan löpningen är ett sätt att hålla mig i form. Under min studietid sprang jag relativt mycket. sedan fick jag barn och träningen blev mer sporadisk, men nu har jag äntligen hittat tillbaka till löpningen igen.

NAMN:
Elin Olars

SMAKNAMN:

FÖDELSEÅR:
1985

BOR:
Edsbyn

SYSSELSÄTTNING:
Förpackningsingenjör som just nu är mammaledig och designar funktionskläder för barn på kvällstid.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE MED LÖPNING:
Löpningen har alltid varit ett komplement till fotbollen som jag spelat under hela min uppväxt, men då mest som ett måste. Jag började springa mer frekvent när jag träffade min man, och började så småningom uppskatta löpningen mer och mer.

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV MEDLEM I LK GRÄNSLÖST:
Eftersom min man var med och startade upp klubben föll det sig naturligt. Och eftersom klubbens tanke är att rikta sig till alla kände jag att det passade även mig!

MODERKLUBB/TIDIGARE FÖRENINGAR:
Har inte varit med i någon löpklubb tidigare eftersom det aldrig känts aktuellt, då jag aldrig löptränat för att tävla.

MERITER/PERSONBÄSTA:
Har inte sprungit så många lopp, Lidingöloppet 15km är nog det enda jag kan stoltsera med.

MÅLSÄTTNING:
Jag drömmer om att kunna springa milen under 45 minuter. Annars är min motivation helt enkelt att löpningen gör att jag mår så bra, både psykiskt och fysiskt! Jag vill leva ett långt och aktiv liv tillsammans med min familj.

FAVORITTRÄNING:
Varierande stiglöpning i skogen

TRÄNINGSMÄNGD:
Jag försöker komma ut varannan dag och snittpasset ligger runt 8km.

STYRKA INOM LÖPNINGEN:
Jag är envis och snabb.

SVAGHET INOM LÖPNINGEN:
Jag tycker det är tråkigt med asfaltstöpning och drar mig för vinterns ’tråkiga’ träningsperiod.

BÄSTA LÖPARMINNET:
Sommarlöpning som avslutas med ett dopp i havet i solnedgång.

NÄR JAG TRÄNAR LYSSNAR JAG PÅ:
Ljudböcker. Finns inte ens chans att hinna läsa en bok i min vardag men när jag löptränar känns det lyxigt att få komma ut och få försvinna in i en bra bok. Kan tipsa om ’Konsten att höra hjärtslag’ av Jan-Philipp Sendker.

FAVORITMAT:
Färska vårrullar.

ÖVRIGA INTRESSEN:
Friluftsliv med familjen. MTB cykling. Design. Utförsåkning.

75%

SNABBHET

75%

STYRKA

60%

UTHÅLLIGHET

TEKNIK0%
TRÄNINGSDISCIPLIN0%
LAGSPELARE0%

SPRINGER PÅ FÖLJANDE UNDERLAG:

TERRÄNG
50%
GRUSVÄG
25%
ASFALT
25%
BANA
0%
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.