Loader
Månadens medlem mars: Mathias Viktorsson
17383
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17383,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Månadens medlem mars: Mathias Viktorsson

Månadens medlem i mars heter Mathias Viktorsson. Han är snart 35 år och bor i Askersund tillsammans med sin Sambo och sin son Alvin 10 år. Mathias springer för att hålla mig i form men har brinner för och sporras av att hela tiden utvecklas och av att förbättra sina tider och resultat. Det finns inte mycket som slår känslan och förbättra sig och vara nöjd efter ett lopp man har haft som mål en längre tid säger Mathias.

NAMN:
Mathias Viktorsson

FÖDELSEÅR:

1982

BOR:
Askersund

SYSSELSÄTTNING:
Truckförare på OBH Nordica men snart på DHL Örebro.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE MED LÖPNING:
Har nästan sprungit hela livet men har haft en del uppehåll under åren. Det var min far som fick in mig på löpningen i tidig ålder men det va först i tonåren jag började lite mer seriöst och tävla.

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV MEDLEM I LK GRÄNSLÖST:
Sprang tidigare för min skidklubb Karlslunds IF men eftersom det är en skidklubb så blev jag lite själv på tävlingar och intresset för stafetter var inte så stort på senare år. Då beslutade jag mig för att vara med i olika föreningar i löpning och längdskidor. LK gränslöst kändes som ett bra alternativ verkade vara ett trevligt gäng med flera löpare runt min egen kapacitet.

MODERKLUBB/TIDIGARE FÖRENINGAR:
Laxå OK, Karlslunds IF.

MERITER/PERSONBÄSTA:
5km 17,59 10km 37,14 halvmarathon 1,22,02 Lidingöloppet 2,09.

MÅLSÄTTNING:
Personligt rekord på alla distanser 2017.

FAVORITTRÄNING:
Traillöpning.

STYRKA INOM LÖPNINGEN:
Trail.

SVAGHET INOM LÖPNINGEN:
Går oftast ut lite hårt och tappar på slutet men det börjar bli bättre.

BÄSTA LÖPARMINNET:
Finns många bra men Lidingöloppet 2016 är ett bra minne när jag klarade silvret och blev 265.


NÄR JAG TRÄNAR LYSSNAR JAG PÅ:
Oftast inget men house musik om jag lyssnar.

FAVORITMAT:
En god köttbit med pommes.

ÖVRIGA INTRESSEN:
Längdskidåkning.

60%

SNABBHET

50%

STYRKA

85%

UTHÅLLIGHET

TEKNIK0%
TRÄNINGSDISCIPLIN0%
LAGSPELARE0%

SPRINGER PÅ FÖLJANDE UNDERLAG:

TERRÄNG
50%
GRUSVÄG
24%
ASFALT
25%
BANA
1%

Kontakta Mathias:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.