Löparklubben LK Gränslöst | Månadens medlem oktober: Kristoffer Branta
17752
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17752,single-format-standard,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive,no-js

03 Oct Månadens medlem oktober: Kristoffer Branta

Jag heter Kristoffer Branta är 35 år och bor i Skoghall tillsammans med min familj (Sambon Madeleine, Dottern Freja 8år och sonen Theo 6 år. För mig är löpningen den ultimata avkopplingen. I en stressad vardag är det skönt att kunna ta en paus, snöra på sig löparskorna och ge sig ut i naturen och fylla på energin.

NAMN:
Kristoffer Branta

FÖDELSEÅR:
1982

BOR:
Skoghall

SYSSELSÄTTNING:
Controller assistent.

HUR KOMMER DET SIG ATT DU BÖRJADE MED LÖPNING:
Började träna friidrott som liten knatte. Att jag testade på friidrott berodde nog på att min pappa är gammal löpare och att friidrotten alltid fanns närvarande under min uppväxt. Jag fastnade för kastgrenar och det var inte förrän i 14 årsåldern jag började sadla om till löpning. Efter studenten lade jag löparskorna på hyllan ett år, men kände snart att något fattades. Universitetsstudierna gick så mycket lättare när jag återigen fick fart på träningen.

HUR KOM DET SIG ATT DU BLEV MEDLEM I LK GRÄNSLÖST:
Klubbkompisen Jakob Olars.

MERITER/PERSONBÄSTA:

800m 2.02

5000 m bana 16.28

10km Landsväg (Karlstads Stadslopp) 34,47

MÅLSÄTTNING:
Att hålla mig skadefri och kunna träna kontinuerligt för att må bra i kropp och själ. Försöker träna mer allsidigt än tidigare för att undvika skador. Simning och cykling har blivit två bra komplement till löpningen och vintertid är längdskidor ett suveränt substitut.

FAVORITTRÄNING:
Distansträning i härlig terräng.

SVAGHET INOM LÖPNINGEN:
Har blivit mer bekväm med åren.   

BÄSTA LÖPARMINNET:
Alla roliga stafetter genom åren och JSM silvret i terräng SM (lag).

NÄR JAG TRÄNAR LYSSNAR JAG PÅ:
Om jag springer i naturen där jag förlägger majoriteten av mina pass har jag sällan lurar i öronen.

ÖVRIGA INTRESSEN:
Fotografering, Resa, Friluftsliv, Övrig träning,

80%

SNABBHET

60%

STYRKA

50%

UTHÅLLIGHET

TEKNIK0%
TRÄNINGSDISCIPLIN0%
LAGSPELARE0%

SPRINGER PÅ FÖLJANDE UNDERLAG:

TERRÄNG
70%
GRUSVÄG
10%
ASFALT
20%
BANA
0%
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.