Loader
Nu kan ni gå in och beställa våra snygga tävlingskläder!!
17119
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17119,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Nu kan ni gå in och beställa våra snygga tävlingskläder!!

Nu är vår webshop öppen och det är fritt fram att logga in och beställa tävlingskläder.

Webshopen stänger 04.12.2016 med förväntad leverans vecka 3. Alla produkterna i shopen är specialproducerade och finns inte i lager hos Trimtex. Det är därför viktigt att du beställer innan tidsfristen går ut. Vi rekommenderar alla som är intresserade att beställa nu för att vara garanterade att få kläder till nästa tävlingssäsong. Vi kommer troligtvis inte att göra fler beställningar före sommaren. webshopen gäller endast våra tävlingskläder samt mössa och pannband.

Info:

Gå in på sida: trimtex.se/customer/LKGranslost
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

För att komma in i webshopen:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord (vänligen uppmärksamma att vi har lanserat en ny webshopslösning så eventuellt gammalt e-mail/lösen man haft sedan tidigare fungerar inte att logga in på i denna nya webshopslösning – då måste man skapa nytt konto)

Alt 2: Skapa nytt konto (detta gäller de allra flesta då webshopslösningen är ny och det är inte så många som registrerat sig ännu)

När man loggat in/skapat nytt konto så kommer det upp en ruta ”Teamkod för inloggning*” där fyller man i TEAMKODEN: lkgranslost16
och klickar på ”lägg till nytt företag/klubb”.
Då kommer klubbens namn upp och klickar man på texten ”Besök teamshopen” kommer man in så man kan beställa kläder

Ang storlekarna:

Vi har låtit några medlemmar testa både t-shirt och linne och samtliga anser att plaggen är “normala” i storlek. Så den storlek som du brukar ha ska fungera bra. Annars finns det storlekstabeller att tillgå.

När det gäller överdrag och övriga klubbkläder så kommer man att kunna beställa det också inom kort (dessa beställer vi dock från Craft).

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Christian Olars

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.