Loader
Semesterhalvmaran, Sommarmilen och Solruset 2019
19066
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-19066,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Semesterhalvmaran, Sommarmilen och Solruset 2019

I underbart sommarväder med en temperatur runt 20 grader, med sol som övergick till lätt molnighet och lätt bris avgjordes tävlingarna vid Torps herrgård i lördags den 13 juli.

Med 174 st anmälda löpare till våra två race satte vi ett nytt präktigt deltagarrekord! Lägg där till de 41 st barn som genomförde Solruset och vi nådde 215 st anmälda löpare! En fantastik utveckling för våra lopp och som vi är mycket tacksamma för.

Rekord blev det också i herrklassen på Semesterhalvmaran där Jonas Nilsson Örebro AIK löpte riktigt starkt loppet igenom. Från ca. 3 km löpte Jonas solo och raderade det tidigare banrekordet med 22 s. Det nya banrekordet skrevs till 1:10:36.

Tack för all positiv respons vi fått under kvällen och via sociala medier. Använd gärna hashtaggen #semesterhalvmaran #sommarmilen #solruset #lkgränslöst på sociala medier.

Vi vill rikta ett varmt tack till alla funktionärer, löpare och publik för den fantastiska kväll som ni bidrog till att göra tillsammans med oss i LK Gränslöst. Sannerligen en rekordens kväll!

Bilder från de olika loppen kommer inom en snar framtid att finnas på hemsidan.

Varmt välkomna tillbaka till Semesterhalvmaran, Sommarmilen och solruset 2020!

Här finns resultat för Semesterhalvmaran och Sommarmilen 2019.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.