Loader
Talludden Trail 8k 2021
21842
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-21842,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Talludden Trail 8k 2021

Woohoo, trailpremiär med nummerlapp! Vem trodde på det på riktigt? Inte jag, men nu blev det av. Och kul var det, och mersmak blev det. Visserligen har jag sprungit trail i skogen själv men att sätta på sig en nummerlapp och dessutom springa på nya stigar med andra var riktigt kul. Sen gillar jag farten😄 Snigelfarten😂 Passar mig perfekt att kunna gå på vissa partier som är branta eller tekniska för att få ner pulsen några slag som inte finns på en rak platt asfaltbana utan slut.

För pulsen var hög även med snigelfart i den backiga terrängen så klockan varningsurrade mest hela tiden att ta det lite lugnare. Kanske berodde det på att jag tidigare under veckan känt mig lite förkyld eller så är det bara så det är. Med runt spåret var även bror Kenneth som höll jämna steg med mig eller så var det tvärt om🤣 Summan av kardemumman så blev det en perfekt uppladdning inför nästa helg…

Min blogg:
Talludden Trail 8k

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.