Loader
Träningsläger på Mallorca i februari 2020
19329
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-19329,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Träningsläger på Mallorca i februari 2020

När kung Bore lamslår Sverige styr vi i LK Gränslöst kosan söderut. Följ med till vackra Mallorca i februari och en vecka fullmatad med träning och skönt häng med ett av Sveriges trevligaste löpargäng.

Veckan kommer att bjuda på en buffé av olika pass, både kvalitetspass och långpannor. Givetvis anpassar vi upplägget så det passar alla som vill vara med och utveckla sin löpning och sikta mot nästa nivå. Eller så vill man med bara för det sköna hänget mellan passen. Det är mer än välkommet det med!

Vi kommer att bo i Alcúdia, ett stenkast ifrån stranden, på grymma hotellet Zafiro Tropic, 4-stjärningt hotell med halvpension. Här bjuds det god mat, pooler, beachvolley och mycket mer. Här finns det även tillgång till ett brett utbud av cyklar att hyra.

Arenapassen kommer vi att damma av i Pollenca, ett samhälle ca 12 km från hotellet (17 min med bil). För detta tillkommer en träningsavgift på 3€ per tillfälle som betalas på arenan.

Prisexemplet i inbjudan inkluderar kostnaderna för flyg (handbagage och resväska) och del i dubbelrum. Bokning och betalning ombesörjer man själv. (Tillägg som ex. platsreservation på flyget är ej inräknat). Vi hjälper till med koordineringen med bokning av dubbelrum vart efter anmälningarna kommer in. Tillkommer gör kostnad för transfer och andra transporter under veckan. Även ett mål mat om dagen tillkommer då vi rekommenderar halvpension på hotellet.

Sagts om våra tidigare träningsläger:
– ”Många fina kvalitétspass blev det med bra löpskolning och teori tack vare Jonatan och Putte”.
– ”Bra kunnande inom löpskolning på lägret. Något jag bör använda mig mer utav”.
– ”Man levde som en kung under lägret. Utflykter är givande på ett läger”.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.