Loader
Träningsläger våren 2017
17075
bp-nouveau,post-template-default,single,single-post,postid-17075,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Träningsläger våren 2017

Hej bästa LK Gränslöst medlem!

Nu var det lite mer än ett år sedan klubben startades upp och det är ett år vi med glädje och stolthet får se tillbaka på med bland annat många härliga löparprestationer och arrangemang. Medlemsantalet växer sig större och större i en jämn ström, vilket såklart är oerhört roligt. Vi hoppas att du trivs i klubben och att du känner dig välkommen med i den sköna samvaron och gemenskapen.

För att slå ett slag för just gemenskapen, men såklart också för träningen, planeras redan nu för en veckas träningsläger våren 2017, omkring mars eller april månad. Planen är att träningslägret ska vara utomlands och är till för alla klubbens medlemmar, vare sig ambitions- eller träningsnivå. Det kommer passa alltifrån den som vill satsa ordentlig på löpningen, inför den stundande tävlingssäsongen, till den som vill passa på att ha några sköna dagar i varmare breddgrader med en härlig gemenskap. Alla medlemmar är välkomna!

För att så många som möjligt ska få chansen att följa med så kommer vi försöka hålla nere kostnaderna. Vi kommer därför att hyra/låna hus/stugor att bo i och laga mycket av maten själv. Platsen kommer att bestämmas och presenteras så snart det är möjligt, men om du har något förslag eller tips så hör gärna av dig.

För att planeringen ska kunna gå vidare behöver vi veta intresset för vårens träningsläger. Vill du hänga med? Skicka då en intresseanmälan. Den är inte bindande men bör ändå, för att underlätta boendeplaneringen, vara någorlunda genomtänkt. Senast den 31/10 vill vi ha ditt svar om intresse finns. Har du en familjemedlem eller vän som ännu inte gått med i LK Gränslöst men som gärna vill följa med ändå så går det bra att höra av sig också. Medlemmar går givetvis före, men samtidigt är det bara roligt om vi blir fler med.

Anmäler intresse gör du antingen genom att skriva på fb till mig (Jakob Olars) eller brorsan Stefan Olars, eller maila till: stefan.olars@helsingenet.com

Hör gärna av dig om funderingar dyker upp!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.