Loader
Race Report Form
20628
bp-nouveau,usp_form-template-default,single,single-usp_form,postid-20628,single-format-standard,bridge-core-3.0.7,tribe-no-js,page-template-bridge,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-22898,no-js

Race Report Form

Dela med dig av dina löpupplevelser genom att lägga upp en Race Report! 

En “Race Report” är en slags subjektiv berättelse/redogörelse från ett genomfört lopp. Den skrivs ofta av den löpare som själv deltagit i loppet men kan också skrivas av någon annan, t.ex. en åskådare.
Vi i LK Gränslöst vill gärna dela med oss av våra löpupplevelser och inspirera varandra. Därför har vi gjort det möjligt att m.h.a. formuläret nedan skapa en Race Report som sparas här på hemsidan. När du fyllt i din Race Report kommer andra kunna ta del av och inspireras av dina erfarenheter.
Lycka till!
Just nu hittar du tidigare Race Reports under nyheter. Senare kommer det att finnas ett arkiv där vi samlar alla de Race Reports som lagts upp på hemsidan.
Race Report Formulär
OBS! Kom ihåg att ha med “https://” i länkadressen, annars kommer den inte att fungera!
Om du av misstag råkat välja en felaktig bild så tryck bara på “Välj fil” för den felaktiga bilden och välj en ny bild.
Snabbskattning av loppet

Som ett komplement till din skriftliga Race Report ovan kan du om du vill här nedan snabbt skatta din upplevelse för några olika kategorier av loppet.

Dra den runda markören i sidled för att välja ett betyg från 0 (längst till vänster) till 100 (längst till höger) som du tycker passar för respektive kategori.  

Loppets helhetsbetyg

Skatta din upplevelse av loppet som helhet. 

Din egen prestation

Skatta din egen prestation i loppet.  

Service kring loppet

Skatta hur bra och välfungerande du tycker att servicen kring loppet var, t.ex. gällande nummerlappsutdelning, sekretariat, information i start- och målområdet, prisutdelning, servering mm. 

Service längs banan 

Skatta hur bra och välfungerande du tycker att servicen längs banan var, t.ex. vad gäller tillgången till vätskestationer, snitslar/markeringar, flaggvakter, om det var lätt att hitta rätt,   prisutdelning, servering mm. 

Atmosfären 

Skatta din upplevelse av atmosfären kring loppet, t.ex. loppets inramning, speakern, gemensam uppvärmning, publiken etc. 

Information

Skatta hur väl du tycker att arrangören informerat om loppet (PM, resultatrapportering etc) via t.ex. hemsida eller i sociala medier och om informationen var lättillgänglig. 

Arkivering

Genom att kryssa i passande rutor nedan kommer din Race Report att kunna sorteras på ett bra sätt i arkivet.

Välj distanskategori (flera alternativ är möjliga)
Välj typ av lopp (flera alternativ är möjliga)
Vart någonstans arrangerades loppet? (välj endast ett alternativ)
Inom Sverige
Utanför Sverige
Vilken månad arrangerades loppet (välj endast ett alternativ)
Hör gärna av dig till ordforande@lkgranslost.se om du har några tips på hur formuläret ovan kan förbättras.   
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.